Cartofi De Șofran

Cartofi De Șofran
Cartofii cu șofran ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 234 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Un amestec de piper, cartofi, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cartofi De Șofran, Cartofi Roșii Șofran, și Cartofi de lămâie-șofran.

Instrucțiuni

1
Zdrobiți firele de șofran în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
ApăApă
2
Curățați cartofii și tăiați transversal în felii groase de 3/4 inch. Clătiți bine cartofii și uscați-i între prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
3
Încălziți untul într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc moderat până când spuma dispare, apoi rumeniți cartofii în 1 strat, răsturnând cu atenție, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați apă infuzată cu șofran, sare și piper și fierbeți rapid, neacoperit, la foc moderat 5 minute. Reduceți căldura la moderat scăzută și fierbeți până când cartofii sunt fragede și apa este evaporată, cu aproximativ 15 până la 20 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
CartofiCartofi
șofranșofran
PiperPiper
SareSare
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista