Cartofi De Tigaie Cu Usturoi
Cartofii cu tigaie cu usturoi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă 59 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 233 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de ulei de măsline, cimbru, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Pui de usturoi și ierburi, Pui de tigaie cu sos de unt de usturoi, și Cartofi de tigaie cu condimente înnegrite Cajun și sos de zară-ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul și încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. Aranjați feliile de cartofi pe fundul tigaiei într-un singur strat. Gatiti fara a amesteca timp de 5 minute, sau pana cand cartofii au inceput sa se rumeneasca pe fund.
Presărați felii de cartofi cu rozmarin, cimbru, oregano, pătrunjel și boia. Întoarceți cartofii și continuați să gătiți 5 minute sau până se înmoaie. Opriți focul și presărați usturoiul și cayenne peste cartofi. Aruncați ușor aproximativ 1 minut, până când usturoiul s-a înmuiat.