Cartofi De Pătrunjel Cu Lămâie
Cartofii de pătrunjel cu lămâie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 222 calorii. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegetarian dieta. Un amestec de unt, pătrunjel, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cartofi De Pătrunjel Cu Lămâie, Cartofi de lămâie și pătrunjel, și Cartofi Simpli De Pătrunjel De Lămâie.
Instrucțiuni
Cu un cojitor de legume, îndepărtați o fâșie de coajă în jurul mijlocului fiecărui cartof.
Puneți cartofii într-o cratiță mare și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și gătiți timp de 15-20 de minute sau până se înmoaie.
Între timp, într-o cratiță mică, topiți untul; amestecați pătrunjelul și sucul de lămâie.
Se toarnă peste cartofi; aruncați pentru a acoperi.