Cartofi de jachetă cu brânză Cheddar și praz

Cartofi de jachetă cu brânză Cheddar și praz
Cartofi sacou cu brânză Cheddar și praz este un fără gluten garnitură. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 475 calorii, 13g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sosul Worcestershire, prazul, cartofii roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cartofi Cu Jachetă Cu Brânză De Vaci Cu Ierburi (Pentru Diabetici), Mini sacou cartofi, și Cartofi Vegetarieni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Puneți cartofii peste tot cu o furculiță și așezați-i pe o foaie de copt. Gatiti pana cand interiorul este fraged, aproximativ 1 ora 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Când cartofii sunt aproape terminați de gătit, puneți uleiul de măsline și 3 linguri de unt într-o tigaie mare de sote. Aduceți căldura la mediu ridicat. Când untul s-a topit, adăugați prazul feliat și sotati până se înmoaie, aproximativ 10 minute. Luați prazul de pe foc, adăugați sosul Worcestershire și aruncați pentru a combina. Condimentează prazul cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Feliați fiecare cartof pe lungime și îndepărtați ușor. Glisați ușor interiorul fiecărui cartof cu unt. Umpleți fiecare cartof cu 1/4 de praz. Completați fiecare cartof cu 1/4 cană de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
4
Încălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
5
Așezați cartofii pe o foaie de copt și fierbeți până se topește brânza, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista