Cartofi De Grătar Dublu Umpluți

Cartofi De Grătar Dublu Umpluți
Cartofii de grătar dublu umpluți sunt un fără gluten și prietenos cu FODMAP garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 441 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 93 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână cartofi de copt, suc de lămâie, arpagic și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cartofi Umpluți La Grătar, Cartofi Umpluți Dublu, și Cartofi Umpluți Dublu.

Instrucțiuni

1
Înfășurați fiecare cartof într-o bucată de folie de aluminiu; așezați cartofii pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Foaie De CoptFoaie De Copt
2
Coaceți cartofii la 425 timp de 45 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Tăiați o bandă de 4 x 2 inci din partea de sus a fiecărui cartof copt. Scoateți cu grijă pulpa într-un castron mare, lăsând intacte 8 coji; puneți deoparte aproximativ 2 căni de pulpă pentru o altă utilizare. (Vezi " notele lui Cook.")
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Coji De PasteCoji De Paste
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se amestecă împreună pulpa de cartof rămasă, crema de brânză și următoarele 5 ingrediente; se amestecă carnea de porc. Se amestecă uniform amestecul în coji; se acoperă uniform cu brânză Cheddar și arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză CheddarBrânză Cheddar
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
ArpagicArpagic
CartofiCartofi
Coji De PasteCoji De Paste
Carne De PorcCarne De Porc
5
Așezați pe o foaie de copt ușor unsă.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Coaceți la 375 timp de 20 până la 25 de minute sau până când se încălzește bine.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate14
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista