Cartofi De Grătar Dublu Umpluți
Cartofii de grătar dublu umpluți sunt un fără gluten și prietenos cu FODMAP garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 441 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 93 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână cartofi de copt, suc de lămâie, arpagic și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cartofi Umpluți La Grătar, Cartofi Umpluți Dublu, și Cartofi Umpluți Dublu.
Instrucțiuni
Înfășurați fiecare cartof într-o bucată de folie de aluminiu; așezați cartofii pe o foaie de copt.
Coaceți cartofii la 425 timp de 45 de minute sau până se înmoaie.
Tăiați o bandă de 4 x 2 inci din partea de sus a fiecărui cartof copt. Scoateți cu grijă pulpa într-un castron mare, lăsând intacte 8 coji; puneți deoparte aproximativ 2 căni de pulpă pentru o altă utilizare. (Vezi " notele lui Cook.")
Se amestecă împreună pulpa de cartof rămasă, crema de brânză și următoarele 5 ingrediente; se amestecă carnea de porc. Se amestecă uniform amestecul în coji; se acoperă uniform cu brânză Cheddar și arpagic.
Așezați pe o foaie de copt ușor unsă.
Coaceți la 375 timp de 20 până la 25 de minute sau până când se încălzește bine.