Cartofi de fermă ai fermierului
Cartofii fermierului fermierului ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 264 calorii, 4G de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână cartofi, cereale din fulgi de porumb, sos cremos de salată de fermă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Piața fermierului împachetări Picante de ton cu fermă de iaurt grecesc Chipotle de casă, Cartofi De Fermă, și Cartofi De Fermă.
Instrucțiuni
Așezați cartofii într-o oală mare și umpleți cu suficientă apă pentru a acoperi. Aduceți la fierbere și gătiți până când furculița este fragedă, aproximativ 15 minute.
Scurgeți și tăiați în bucăți, lăsând pielea aprinsă.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Între timp, prăjiți slănina într-o tigaie mare până se rumenesc și se rumenesc.
Se scurge și se lasă deoparte.
Așezați cartofii într-un vas de copt uns de 9x13 inch. Într-un castron mediu, amestecați împreună smântâna, pansamentul de fermă, pătrunjelul și 3/4 cană de brânză Cheddar. Se sfărâmă în slănină și se amestecă.
Se toarnă peste cartofii din vasul de copt. Într-un alt castron, amestecați împreună firimiturile de fulgi de porumb, untul topit și brânza rămasă.
Presărați uniform deasupra caserolei.
Coaceți timp de 40 până la 45 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când partea superioară a caserolei este rumenită și crocantă.