Cartofi De Două Ori Coapte Supreme
Cartofi de două ori coapte Supreme este un fără gluten farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 274 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 99 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 35 de minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, sare de țelină, piper cayenne și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cartofi Suprem, Cartofi Suprem, și Cartofi Franțuzești Supreme pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pierceți cartofii cu o furculiță.
Coaceți la 400 de minute timp de 60-70 de minute sau până se înmoaie.
Tăiați cartofii pe jumătate pe lungime; scoateți pulpa, lăsând o coajă subțire. Puneți 12 jumătăți de coajă deoparte (aruncați cojile rămase sau salvați pentru o altă utilizare).
Într-un castron mare, pulpa de must; adăugați untul, sarea, praful de usturoi, oregano, cayenne, sarea de țelină și suficient lapte pentru a atinge consistența dorită. Pipe sau lingura în scoici; loc în două uns 13-in. x 9-in. tigăi de copt.
Presărați parmezan și boia, dacă doriți.
Coaceți, neacoperit, la 350 de minute timp de 20-25 de minute sau până când este încălzit.