Cartofi De Două Ori Coapte
Cartofi de două ori coapte este un fără gluten și vegetarian farfurie. Această rețetă face 4 porții cu 429 calorii, 6g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Kraft Recipes are 1 fani. Dacă aveți la îndemână cartofi de copt, pansament clasic de fermă, Velveeta XV și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi dulci la cuptor acoperit cu cârnați de mere de pui și mere și cartofi la cuptor acoperit cu pui cremă, Carne de vită cornată la cuptor cu varză Sotată și cartofi noi la cuptor, și Cartofi Umpluți La Cuptor (Cartofi Tandoori) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 204°.
Prăjiți cartofii în mai multe locuri cu furculiță.
Coaceți 1 oră sau până se înmoaie. Reduceți temperatura cuptorului la 177°.
Tăiați o felie subțire deasupra fiecărui cartof. Aruncați topurile; scoateți centrele, lăsând cochilii groase de 1/8 inci. Mash cartofi.
Adăugați pansament, smântână și ceapă; se amestecă bine. Lingură în scoici; top cu VELVEETA.
Se pune într-un vas de copt superficial.
Coaceți 20 min. sau până când se încălzește.