Cartofi cu sos picant de brânză
Cartofii cu sos picant de brânză ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 218 calorii, 12g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de brânză de vaci, suc de lămâie, ouă fierte tari și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cartofi dulci prăjiți lent cu năut picant de usturoi și sos de brânză albastră, Cartofi crocanti cu sos picant de rosii, și Dum Aloo (cartofi prăjiți în sos picant ).
Instrucțiuni
Combinați ceapa și sucul într-o pungă mare de plastic cu fermoar; sigilați și marinați la frigider 2 ore, întorcând punga ocazional.
Scoateți ceapa din sac, rezervând marinada.
Puneți cartofii într-o cratiță și acoperiți cu apă; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 25 de minute sau până se înmoaie; scurgere. Mișto. Curățați și tăiați cartofii în jumătate.
Puneți marinada rezervată, brânzeturile, sosul fierbinte și laptele într-un blender; procesați până se omogenizează.
Aranjați 2 frunze de salată pe fiecare dintre cele 6 farfurii de salată. Completați fiecare porție cu 2/3 cană de ceapă, 3/4 cană de cartofi, 2 linguri de sos de brânză și 2 pene de ou.