Cartofi cu ierburi cu sos
Cartofii cu ierburi cu sos ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 229 calorii, 10g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 85 de cenți pe porție. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Un amestec de apă, cartofi, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 96%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Cartofi Cu Ierburi, Cartofi Cu Ierburi, și Cartofi Cu Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală medie la foc mediu-mare combinați bulionul de legume, cimbru, pătrunjel și cartofi. Aduceți la fierbere și reduceți focul la minim. Gatiti, acoperit, timp de aproximativ 10 pana la 20 de minute, sau pana cand cartofii sunt fragede; scurgeți, rezervând bulion.
Într-un castron mic combinați amidonul de porumb și apa; se adaugă în bulion și se gătește, amestecând continuu, la foc mediu până când amestecul se îngroașă într-un sos.
Serviți sosul peste cartofi.