Cartofi cu ierburi cu lămâie
Cartofii cu ierburi cu lămâie sunt un fără gluten, prietenos cu fodmap, întreg 30 și vegan garnitură. O porție conține 183 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 57 de cenți pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de ulei de măsline, pătrunjel cu frunze plate, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Cartofi Cu Ierburi, Cartofi Noi Cu Ierburi, și Cartofi Cu Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înjumătățiți cartofii și înmuiați în apă rece 15 minute. Preîncălziți cuptorul la 37
Scurgeți cartofii și uscați cu un prosop de bucătărie. Puneți într-un castron mare cu 3 linguri. ulei de măsline, 2 lingurițe. sare și 1 lingură. cimbru tocat și se amestecă pentru a acoperi.
Întindeți cartofii într-un singur strat pe o foaie de copt cu margini Unse, cu partea plată în jos și prăjiți 25 de minute.
Stropiți cu 1 lingură rămasă. ulei de măsline și prăjiți încă 30 de minute, sau până devin aurii dedesubt.
Slăbiți din tigaie cu o spatulă și transferați pe un platou de servire.
Se presară pătrunjel, coajă de lămâie, restul de 2 lingurițe. cimbru și sare și piper după gust.