Cartofi Cu Ierburi
Cartofii cu ierburi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 109 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 38 de cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 38 minute. Dacă aveți la îndemână cartofi Yukon gold, sare, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare includ Cartofi Cu Ierburi, Cartofi Cu Ierburi, și Cartofi Noi Cu Ierburi.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o cratiță; acoperiți cu apă rece. Aduceți la fierbere.
Se ia de pe foc și se lasă să stea 5 minute; se scurge și se usucă cu prosoape de hârtie.
Încălziți o tigaie mare din fontă sau oțel inoxidabil la foc mediu-mare.
Adăugați 2 lingurițe de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Adăugați jumătate de cartofi; saut 8 minute sau până se rumenesc ușor, amestecând ocazional.
Scoateți din tigaie. Repetați procedura cu restul de 2 lingurițe de ulei și cartofi.
Adăugați untul și usturoiul în tigaie. Se amestecă amestecul de cartofi rezervat, sare și piper; saut 1 minut sau până când amestecul este bine încălzit și maro auriu, amestecând ocazional.
Se ia de pe foc; se presară cu ierburi.