Cartofi Cu Brânză Festonată
Această rețetă face 12 porții cu 227 calorii, 11g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Dacă 65 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., cartofi brânză festonate ar putea fi un spectaculos fără gluten rețetă pentru a încerca. Un amestec de unt, cremă condensată de supă de ciuperci, brânză Cheddar ascuțită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi Cu Brânză Festonată, Cartofi festonați cu șuncă și brânză, și Cartofi festonati cu branza pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați cartofii și supa.
Strat jumătate din amestec într-un 13-in uns. x 9-în. vas de copt. Punctați cu jumătate din unt și presărați cu jumătate din brânză. Repetați straturile.
Se coace, neacoperit, la 350 de minute, timp de 60-70 de minute sau până când cartofii sunt fragede.