Cartofi crocanti cu fenicul
Cartofi crocanti cu fenicul este un fără gluten, întreg 30 și vegan garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 136 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, piper, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Anghinare Pentru Copii Și Fenicul Crocant, Gratin De Fenicul Cremos Crocant, și Supă de Praz de fenicul cu slănină crocantă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 47
Clătiți bine feniculul. Tăiați și aruncați capătul rădăcinii bulbului de fenicul. Tăiați tulpinile din bulb, rezervând frunze pentru o altă utilizare. Bec subțire felie.
Adăugați ulei într-o tigaie din fontă de 9 inci. Aranjați jumătate din feliile de cartofi în tigaie.
Strat cu felii de fenicul și cartofi rămași.
Se presară cimbru, sare și piper. Acoperiți cu folie de aluminiu.
Coaceți la 475 timp de 35 de minute. Descoperiți și coaceți încă 15 minute sau până când legumele se rumenesc.
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei. Dacă doriți, transferați în vasul de servire.