Cartofi Cremoși De Arpagic

Cartofi Cremoși De Arpagic
Cartofii cremoși de arpagic ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 74 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 318 calorii. Dacă aveți cartofi Yukon gold, jumătate și jumătate, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Piure De Arpagic Cremos, Ardei iute rapid cu cartofi zdrobiți de arpagic cremos, și Risotto cremos de mazăre și arpagic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați cartofii, jumătate și jumătate și untul într-o cratiță mare; condimentează cu sare. Se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe foarte ușor, amestecând ocazional, până când cartofii sunt fragede (vârful unui cuțit de tăiat nu întâmpină rezistență) și sosul este gros, 25-35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
UntUnt
SosSos
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuțitCuțit
2
Se condimentează cu sare; se amestecă majoritatea arpagicului. Se acoperă cu arpagicul rămas înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArpagicArpagic
SareSare
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista