Cartofi Coapte Cu Brânză
Cartofii coapte cu brânză ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 569 calorii, 21g de proteine, și 36g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare, maioneză, brânză cheddar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Cartofi Cheesy De Două Ori Coapte, Cartofi Cheesy De Două Ori Coapte, și Cartofi Cheesy De Două Ori Coapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Coaceți cartofii la 375 km.1 oră sau până se înmoaie. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, tăiați o felie subțire de pe partea superioară a fiecărui cartof; scoateți pulpa, lăsând o coajă subțire. Într-un castron, zdrobiți pulpa, oul, laptele, maioneza, 1/2 cană de brânză, sare și piper. Lingură în coji de cartofi. Se acoperă cu ceapă, slănină și brânză rămasă.
Așezați într-o tavă mică de copt fără grăsime.
Se coace, neacoperit,la 375, timp de 25-30 minute sau până se încălzește.