Carpaccio de ciuperci

Dacă aveți aproximativ 10 minute la dispoziție în bucătărie, Carpaccio de ciuperci ar putea fi o rețetă extraordinară , fără gluten, primală și דל פחמימות,ă de încercat. Pentru 1,65 USD per porție , această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 15 g de proteine , 22 g de grăsimi și un total de 281 de calorii . Această rețetă este pentru 4 persoane. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de rucola baby, ulei de măsline, ciuperci și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este oferită de Foodnetwork. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această garnitură. Cu un scor acular de 71% , acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Carpaccio de fructe sâmburoase de vară cu sirop de vanilie și cremă de ghimbir , Risotto cremos cu ciuperci și Friptură de vită cu sos de ciuperci .
Instrucțiuni
Urmărește cum se prepară această rețetă.
Folosind o mandolină sau un cuțit foarte ascuțit, feliați ciupercile cât mai subțire posibil și aranjați-le într-un singur strat pe un platou mare de servire. Presărați rucola uniform deasupra.
Chiar înainte de servire, stoarceți sucul de lămâie peste rucola și stropiți-o foarte ușor cu puțin ulei de măsline. Condimentați cu sare și piper, după gust, și, folosind un curățător de legume, radeți uniform fâșii subțiri de parmezan deasupra.