Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Mielul Shank Rag cu Anson Mills Grits. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 526 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.74 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână bulb de fenicul, scallion, sos de soia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Gamba De Miel Si Carpa De Ardei Dulce 8, Gamba de vita si carpa de carnati cu spaghete din cereale integrale, și Carne de vită fiartă cu bere cu crupe de usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se usucă gambele de miel și se condimentează cu sare kosher (1/2 linguriță rotunjită) și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Kosher
Shanks De Miel
Piper
2
Încălziți 2 linguri de ulei într-o oală grea de 5 litri la foc mediu-mare până când strălucește. Se rumenesc pe toate părțile, 6 până la 7 minute, apoi se transferă pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați restul de 2 linguri de ulei în oală, apoi gătiți ceapa, usturoiul, roșiile prune, roșiile uscate la soare, țelina, ciupercile și feniculul cu cimbru, fulgi de ardei roșu și 1/2 linguriță de piper, amestecând ocazional, până se înmoaie, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare
Fulgi De Ardei Roșu
Prune Roșii
Ciuperci
țelină
Fenicul
Usturoi
Piper
Ceapă
Cimbru
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Întoarceți gambele de miel în oală cu stoc, bourbon, oțet, sos Worcestershire, sos de soia și miere și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți, acoperit, amestecând ocazional, până când carnea este foarte fragedă, 3 până la 3 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Worcestershire
Shanks De Miel
Sos De Soia
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Oțet
Miere
Stoc
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Scoateți carnea din oase, aruncând oasele și degresați grăsimea din lichidul de gătit, apoi întoarceți carnea în oală. Se fierbe cârpă, neacoperită, amestecând frecvent, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Chiar înainte de servire, amestecați radicchio și scallion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri Sare
Ceapa Verde
1
Aduceți stocul, apa și laptele la fiert într-o cratiță grea de 2 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc
Apă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați crupe într-un flux, șoptind, apoi gătiți la foc mic, neacoperit, amestecând frecvent, până când crupe sunt fragede și îngroșate până la consistența fulgi de ovăz vrac, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ovăz
Crupe
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Spre sfârșitul gătitului, radeți fin o pătrime de brânză (1 cană) și adăugați la grâu împreună cu smântână, sare de mare și piper după gust. Se amestecă până se topește brânza. Dacă grăsimile sunt prea groase, amestecați puțin lapte suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Sare De Mare
Brânză
Piper
Crupe
Lapte
4
Serviți cârpa peste grâu și acoperiți cu așchii de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Crupe
5
Nota bucătarilor: cârpa, fără radicchio și scallion, poate fi făcută cu 3 zile înainte și răcită. Reîncălziți, apoi adăugați radicchio și scallion.
Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Purple Star Ancient Lakes Riesling. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.