Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați o cârpă de miel consistentă cu Rigatoni. O porție conține 963 calorii, 45g de proteine, și 39G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 4,21 USD pe porție. Un amestec de ceapă, ulei de măsline, rigatoni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma vinul roșu sec, puteți urma acest fel principal cu Pinot Noir Negrese ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Pui Ragu W Rigatoni, Rigatoni cu carpa de rata 4, și Rigatoni Cu Carpa De Ciuperci 4.
Instrucțiuni
1
Într-o caserolă din fontă emailată medie, încălziți 1/4 cană de ulei de măsline până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2
Adăugați morcovii, ceapa și ardeiul gras roșu și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie și abia începe să se rumenească, aproximativ 12 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați legumele pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
3
Încălziți restul de 2 linguri de ulei în caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Adăugați pancetta și amestecați o dată sau de două ori la foc moderat până la sfârâit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate
5
Adăugați mielul și gătiți, amestecând ocazional, până când lichidul s-a evaporat și carnea se rumeneste, 10 minute. Întoarceți legumele în caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Mazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Adăugați vinul roșu și fierbeți până se evaporă, răzuind orice bucăți rumenite de pe fundul caserolei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Leuștean Pudră
7
Adăugați roșiile și sucurile lor, bulionul de pui, frunza de dafin și ardeiul roșu zdrobit. Se condimentează cu sare și piper negru și se aduce la fierbere. Reduceți focul la moderat scăzut, acoperiți parțial și fierbeți, amestecând ocazional, până când mielul este foarte fraged, 1 1/2 ore. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Mazare Decojita, Optional
8
Într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți rigatoni până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Gras Galben, Cubulete Mici
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Scurgeți rigatoni și aruncați cu jumătate din cârpa de miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Gras Galben, Cubulete Mici
Mazare Decojita, Optional
10
Serviți pastele în boluri mari, trecând la masă cârpa de miel rămasă și brânza Pecorino.