Carnea de porc glazurată cu fasole neagră a lui Charles Phan
Carnea de porc glazurată cu fasole neagră a lui Charles Phan este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 722 calorii, 40g de proteine, și 59G de grăsime fiecare. Pentru $2.09 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 47 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Mergeți la magazin și ridicați vin de orez, carne de porc cu carne, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Rețeta de carne de porc măcinată la abur a lui Charles Phan Cu Pește sărat, Sosul de pește aromat al lui Charles Phan, și Tocană de vită cu Lemongrass a lui Charles Phan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți o baie mare de apă cu gheață. Aduceți o oală mare cu apă la fierbere. Lucrând în loturi mici, adăugați coastele în apa clocotită și blanch timp de 1 minut, permițând apei să revină la fierbere între loturi. Deoarece fiecare lot este gata, folosind o lingură cu fante sau un păianjen, transferați coastele în baia de gheață pentru a opri gătitul. Când se răcește, scoateți-le într-un castron mare.
Adăugați mai multă gheață în baia de gheață, după cum este necesar, pentru a o menține rece ca gheața.
Într-o tigaie mică de saut, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Adăugați fasolea neagră și usturoiul și gătiți, amestecând, timp de aproximativ 30 de secunde, până când sunt parfumate
Se transferă într-un castron mic, se adaugă sosul de soia, vinul, ghimbirul, sarea, amidonul de porumb, zahărul, piperul negru și fulgii de ardei roșu și se amestecă pentru a se amesteca bine.
Se toarnă amestecul de fasole neagră peste coaste și se aruncă bine pentru a acoperi uniform. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 45 de minute.
Se toarnă apă într-un wok sau oală și se pune aburul în wok sau pe marginea vasului. Asigurați-vă că apa nu atinge fundul aburului. Aduceți apa la fierbere.
Între timp, așezați coastele într-o farfurie mare cu margini care se va potrivi în coșul dvs. cu aburi (o farfurie de plăcintă de sticlă funcționează bine). Când apa fierbe, așezați farfuria în coșul cu aburi, acoperiți și aburiți timp de 25 până la 30 de minute, până când coastele sunt fierte.
Când coastele sunt gata, scoateți cu grijă placa din abur și serviți imediat.