Carne măcinată de Halloween Ghoul-cenusa

Carne măcinată de Halloween Ghoul-cenusa
Halloween Ground Meat Ghoul-Ash necesită aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru 3,71 USD per porție, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40 g de proteine, 52 g de grăsimi și un total de 901 de calorii. 25 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este perfect pentru Halloween. Dacă aveți la îndemână frunze de maghiran, frunze de rozmarin, miel măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 86%, ceea ce este uimitor. Halloween Ghoul Meat Ghoul-Ash, Fizzy Ghoul Halloween Cocktail și Grain Meat Grind (Vegan „Ground Meat)” sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Se ard ardeii uniform sub un grill fierbinte sau peste o flacără deschisă pe plită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Roșii Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)2 Ardei Roșii Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Ardeii De Câmp Formați, Spre Deosebire De Ardeii Grasi Rotunzi MiciPentru Ardeii De Câmp Formați, Spre Deosebire De Ardeii Grasi Rotunzi Mici
3
Se pune intr-un bol si se acopera cu plastic; rece de manevrat. Se curăță ardeii și se toacă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Sos De Roșii, Piure De Roșii Sau Passată1 Cană Sos De Roșii, Piure De Roșii Sau Passată
Echipamente pe care le vei folosi
Sos De Rosii, Piure De Rosii Sau PassataSos De Rosii, Piure De Rosii Sau Passata
4
Încălziți EVOO, 2 rânduri de tigaie, într-un cuptor olandez mare sau într-o tigaie adâncă la foc mediu-mare. Uscați carnea și adăugați-o în tigaie. Rumeniți și fărâmițați carnea, apoi condimentați cu Worcestershire, boia dulce, boia iute, rozmarin, maghiran și puțină sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
MaghiranMaghiran
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
YukonYukon
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați usturoiul și ceapa și gătiți până când ceapa este fragedă, încă 7 până la 8 minute. Apoi, adăugați pasta de roșii și amestecați 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Adăugați ardeii copți, bulionul și sosul de roșii. Se fierbe ca sa se ingroase. Se răcește și se păstrează pentru o masă pregătită. Reîncălziți la foc mediu amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
7
Pentru a servi, încălziți apa până la fierbere. Sărați apa și gătiți tăițeii cu ou al dente. Rezervați 1/3 cană de apă cu amidon și scurgeți. Apoi puneți pastele înapoi în oala fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Adăugați untul, pătrunjelul și puțină sare. Se amestecă pentru a se combina și a se topi untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
9
Adăugați puțină apă cu amidon dacă tăițeii încep să se lipească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
10
Servește gulașul în boluri puțin adânci, cuibărit în tăițeii cu ouă de pătrunjel și deasupra cu o cupă de creme fraiche.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHalloween
Revista