Carne Lover ' s Stromboli
Stromboli iubitor de carne ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 393 calorii. Această rețetă servește 16. Pentru $ 1.5 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați Salam, ardei marinați, aluat de pizza și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sunca ai putea urma acest curs principal cu Desert De Mere Graham ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Trei Stromboli De Carne, Stromboli Cu Trei Carne, și Carne și brânză Stromboli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Pulverizați 2 foi de copt cu spray antiaderent.
Pe o suprafață ușor înmuiată, întindeți ambele jumătăți ale aluatului pe dreptunghiuri mari, de aproximativ 9 x 13 inci.
Presărați fiecare cu ardeii dulci, usturoiul și condimentele italiene, lăsând o margine de 1 inch. Distribuiți uniform șunca, sopressata, salamul, pepperoni și mozzarella peste fiecare dintre dreptunghiurile aluatului.
Folosind o perie de patiserie, vopsiți marginea a 1 margine lungă pe fiecare bucată de aluat cu spălarea ouălor. Începând de la capătul lung opus, fără spălarea ouălor, rostogoliți fiecare aluat ca un jeleu. Repetați cu celălalt aluat.
Așezați pe foile de copt pregătite și periați blaturile cu ulei de măsline.
Se presară cu sare afumată, dacă se dorește.
Așezați câteva fante în partea superioară a aluatului pentru aerisire.
Coaceți până se rumenesc aproape complet și începeți să crocant, aproximativ 25 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească aproximativ 10 minute. Feliați gros și serviți cu marinara încălzită.