Carne Lite: sandvișuri soppressata, ou și Ricotta pe biscuiți cu zară
Reteta Carne Lite: soppressata, ou, și Ricotta sandwich-uri pe biscuiți zară ar putea satisface pofta de Sud în jurul valorii de 45 minute. O porție conține 111 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Mergeți la magazin și ridicați felierea soppressata, brânză ricotta, biscuiți cu zară și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Carne Lite: sandvișuri Portobello și Ricotta cu ierburi, Carne Lite: Soppressata Paste Fagioli, și Carne Lite: Zară Bacon Porumb Salata De Rosii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru biscuiți: Preîncălziți cuptorul la 450 F și tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Bateți împreună făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și zahărul. Lucrați cuburile de unt în ingredientele uscate cu degetele, lucrând-o doar până când amestecul devine shaggy.
Adăugați zeama și pliați-o suficient pentru a forma un aluat umed.
Întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată și frământați-l de 4 sau 5 ori.
Presărați puțină făină la suprafață dacă aluatul se lipeste.
Rulați aluatul cu un sucitor la o grosime de aproximativ 1/2 inch.
Tăiați biscuiții cu un tăietor și transferați pe o foaie de copt.
Coaceți biscuiții timp de 15 minute sau până devin aurii.
Pentru sandviș: topiți untul într-o tigaie mică la foc mediu. Când tigaia este fierbinte, spargeți ușor oul în mijloc.
Presărați arpagicul tocat în jurul albușului și lăsați oul să gătească aproximativ 2 minute înainte de a se răsturna. Continuați să gătiți până când gălbenușul este setat la comandă. Condimentează după gust cu sare grosieră și piper negru proaspăt măcinat.
Împărțiți biscuiții calzi (rețeta de mai sus) în jumătate.
Pune oul fiert pe jumătate.
Întindeți ricotta pe cealaltă jumătate și presărați brânza cu sare și piper.
Adăugați soppressata feliată în tigaia fierbinte și prăjiți-o repede, doar pentru a încălzi carnea. Acoperiți oul cu soppressata și cealaltă jumătate a biscuitului.
Serviți cu fructe proaspete sau verdeață mixtă.
Notă: Soppressata vine în diferite dimensiuni, așa că cereți felierea soppressata, care are în general aproximativ 2 1/2 inci în diametru. Salamul Genova funcționează bine.