Carne Lite: Resturi Empanadas

Carne Lite: Resturi Empanadas
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Meat Lite: Leftovers Empanadas. Această rețetă servește 4 și costă 5,67 USD pe porție. O porție conține 2215 calorii, 46G de proteine, și 128g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați salsa, brânză monterey jack, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma rundele de aluat de plăcintă, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Crustă De Zahăr Și Condimente ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Carne Lite: Paste Cu Nuci, Carne Lite: conopida nu este nici o floare de perete, și Carne Lite: Pizza cu cartofi și cârnați pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aranjați rundele de aluat într-un singur strat și acoperiți cu o cârpă umedă pentru a preveni uscarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
2
Se amestecă curcanul mărunțit și salsa împreună într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Întindeți o linguriță de cartofi în mijlocul fiecărei runde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
4
Se presară cu scallions și se acoperă cu o lingură plină de amestec de curcan. Împărțiți brânza între fiecare empanada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
5
Lucrând pe rând, împăturiți aluatul în jumătate peste umplutură, astfel încât marginile fiecărei părți să se întâlnească. Apăsați marginile împreună și apoi închideți-le fie apăsând cu dinții unei furculițe, fie ciupind și împăturind aluatul pe sine pentru a crea o margine legată. (Reglați cantitatea de umplutură, dacă este necesar, astfel încât să nu izbucnească din cusături.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
6
Se toarnă aproximativ un centimetru de ulei într-un cuptor olandez, o cratiță cu fund greu sau o tigaie înaltă cu față dreaptă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Încălziți uleiul la aproximativ 375 de metri pătrați pe un termometru pentru prăjit sau până când se formează un flux constant de bule în jurul mânerului unei linguri de lemn în uleiul fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
8
Coborâți ușor empanadele în uleiul fierbinte pentru a evita stropirile. Se prăjește în loturi de 3 sau 4, în funcție de dimensiunea oalei, răsturnând cu o lingură cu fante, astfel încât fiecare parte să se gătească până la maro auriu, aproximativ 1 până la 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
9
Transferați pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie până când toate empanadele sunt fierte.
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Tempranillo, Albarino și Grenache sunt alegeri excelente pentru spaniolă. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Ai putea încerca Tridente EntreSuelos Tempranillo. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Tridente EntreSuelos Tempranillo
Tridente EntreSuelos Tempranillo
Culoare cireș negru profund, cu arome de piper alb și fructe negre. Luminos și îndrăzneț pe gust, cu un finisaj egal, care are o structură și un condiment bun.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista