Carne Gyro cu sos Tzatziki
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea Gyro cu sos Tzatziki. Această rețetă servește 8 și costă 2,11 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 386 calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de iaurt, ceapă, rozmarin măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 130 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Carne Gyro și sos Tzatziki, Gyro Meat Loaf cu sos Tzatziki, și Sos Gyro și tzatziki.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Procesați ceapa într-un robot de bucătărie timp de 10 până la 15 secunde și ieșiți în centrul unui prosop de ceai. Adunați capetele prosopului și stoarceți până când aproape tot sucul este îndepărtat. Aruncați sucul.
Întoarceți ceapa în robotul de bucătărie și adăugați mielul, usturoiul, maghiranul, rozmarinul, sarea și piperul și procesați până când este o pastă fină, aproximativ 1 minut. Opriți procesorul după cum este necesar pentru a răzui părțile laterale ale bolului.
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Așezați amestecul într-o tigaie, asigurându-vă că apăsați în părțile laterale ale tigaiei.
Așezați tigaia într-o baie de apă și coaceți timp de 60 până la 75 de minute sau până când amestecul ajunge la 165 până la 170 de grade F.
Scoateți din cuptor și scurgeți orice grăsime.
Așezați tigaia pe un suport de răcire și așezați o cărămidă învelită în folie de aluminiu direct pe suprafața cărnii și lăsați să stea timp de 15 până la 20 de minute, până când temperatura internă atinge 175 de grade F. feliați și serviți pe pâine pita cu sos tzatziki, ceapă tocată, roșii și brânză feta.
Formați amestecul de carne într-o formă de pâine și așezați deasupra a 2 bucăți de folie de plastic suprapuse care au o lungime de cel puțin 18 inci.
Rotiți bine amestecul în folia de plastic, asigurându-vă că îndepărtați orice buzunare de aer. Odată ce carnea este complet rulată în folie, răsuciți capetele foliei de plastic până când suprafața foliei este strânsă. A se păstra la frigider cel puțin 2 ore sau până peste noapte, pentru a permite amestecului să se întărească.
Preîncălziți grătarul la înălțime.
Așezați carnea pe frigarui de rotisor.
Așezați o bucată dublă de folie de aluminiu pliată într-o tavă direct sub carne pentru a prinde orice picături. Gatiti la mare timp de 15 minute. Reduceți căldura la mediu și continuați să gătiți încă 20 până la 30 de minute sau până când temperatura internă a cărnii atinge 165 de grade F. opriți focul și lăsați să continue să se rotească încă 10 până la 15 minute sau până când temperatura internă atinge 175 de grade. Feliați și serviți pe pâine pita cu sos tzatziki, ceapă tocată, roșii și brânză feta.
Așezați iaurtul într-un prosop de ceai, adunați marginile, suspendați peste un castron și scurgeți timp de 2 ore la frigider.
Așezați castravetele tocat într-un prosop de ceai și stoarceți pentru a îndepărta lichidul; aruncați lichidul. Într-un bol mediu de amestecare, combinați iaurtul scurs, castravetele, sarea, usturoiul, uleiul de măsline, oțetul și menta.
Serviți ca sos pentru giroscoape. A se păstra la frigider într-un recipient etanș până la o săptămână.