Carne De Vânat Teriyaki Gătită Lent

Carnea de vânat teriyaki gătită lent necesită aproximativ 6 ore și 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 5,2 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 259 calorii, 27G de proteine, și 3G de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 575 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de suc de mere, sare, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este spectaculos. Încercați Tocană De Vânat Cu Aragaz Lent, Aragaz Lent Carne De Vânat Chili, și Tocană De Vânat Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați friptura de vânat în jumătate și frecați cu zahăr brun.
Puneți friptura într-un aragaz lent și adăugați sucul de mere, sosul de soia și sarea. Acoperiți și gătiți la setare scăzută timp de 6 ore sau până când carnea este fragedă.
Scoateți carnea din aragazul lent, acoperiți și lăsați să stea 15 minute.
Se toarnă dripping-uri prin filtru într-un castron de dimensiuni medii, se întorc sucurile la aragazul lent și se aruncă materialul în filtru. Într-un castron mic, combinați apa și amidonul de porumb până se omogenizează; amestecați în sucuri de gătit până se combină bine. Acoperiți și gătiți la înălțime până se îngroașă, aproximativ 15 minute. Feliați carnea și serviți cu sos.