Carne De Vânat Teriyaki Gătită Lent

Carne De Vânat Teriyaki Gătită Lent
Carnea de vânat teriyaki gătită lent necesită aproximativ 6 ore și 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 5,2 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 259 calorii, 27G de proteine, și 3G de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 575 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de suc de mere, sare, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este spectaculos. Încercați Tocană De Vânat Cu Aragaz Lent, Aragaz Lent Carne De Vânat Chili, și Tocană De Vânat Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați friptura de vânat în jumătate și frecați cu zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
VânatVânat
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Puneți friptura într-un aragaz lent și adăugați sucul de mere, sosul de soia și sarea. Acoperiți și gătiți la setare scăzută timp de 6 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
3
Scoateți carnea din aragazul lent, acoperiți și lăsați să stea 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
4
Se toarnă dripping-uri prin filtru într-un castron de dimensiuni medii, se întorc sucurile la aragazul lent și se aruncă materialul în filtru. Într-un castron mic, combinați apa și amidonul de porumb până se omogenizează; amestecați în sucuri de gătit până se combină bine. Acoperiți și gătiți la înălțime până se îngroașă, aproximativ 15 minute. Feliați carnea și serviți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asia funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Vinurile Botanica Mary Delany Chenin Blanc cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
Vinuri Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Vinuri Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Complex și elegant, cu straturi de arome pure, concentrate de pere, citrice și fructe de piatră, aciditate îmbucurătoare și un miez mineral acidulat.
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate18
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista