Carne de vânat prăjită cu sos de mure

Carne de vânat prăjită cu sos de mure
Carnea de vânat prăjită cu sos de mure ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 312 calorii, 24g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,0 USD pe porție. 262 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită mure, fripturi de vânat, oțet balsamic și stoc de vită. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 79%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Carne de vânat prăjită cu gin sloe și sos de prune, Friptură De Vânat Prăjită La Tigaie, și Carne de vânat prăjită cu sos de salvie de mure.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie, gătiți vânatul timp de 5 minute, apoi întoarceți-l și gătiți încă 3-5 minute, în funcție de cât de rar vă place și de grosimea cărnii (gătiți 5-6 minute pe fiecare parte pentru bine făcut). Ridicați carnea din tigaie și lăsați-o deoparte să se odihnească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VânatVânat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați oțetul balsamic în tigaie, apoi turnați bulionul, jeleul de coacăze roșii și usturoiul. Se amestecă la foc destul de mare pentru a amesteca totul împreună, apoi se adaugă murele și se continuă gătitul până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se servește cu carne de vânat, piure de țelină (vezi mai jos) și broccoli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
TelinaTelina
VânatVânat
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista