Chili de vânat necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 41G de proteine, 33g de grăsime, și un total de 629 calorii. Pentru $3.12 pe portie, veți obține un curs principal care servește 8. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. 489 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, piper cayenne, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma fasolea neagră, puteți urma acest fel principal cu Fasole neagră și desert de cartofi dulci ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Carne De Vânat Chili, Carne de vânat Chili din țară, și Carne de vânat Chili con Carne.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o oală mare la foc mediu. Se amestecă ceapa și usturoiul și se sotează timp de 3 până la 4 minute. Se amestecă zahărul brun și se sotează încă 2 până la 3 minute. Apoi amestecați vinul roșu, oțetul, pasta de roșii, bulionul de pui, chimenul, ardeiul cayenne, pudra de chili, coriandrul și sarea. Se fierbe timp de 30 până la 35 de minute sau până când amestecul se reduce cu aproximativ jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
3 Linguri De Ulei Vegetal
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Se amestecă slănina și se prăjește timp de 3 până la 4 minute, sau până când slănina se rumeneste. Mutați slănina într-o parte a tigaiei și adăugați vânatul pe partea goală a tigaiei. Condimentați carnea cu sare după gust și sotati carnea timp de 15 minute, sau până se rumenesc bine. Se amestecă fasolea și se aruncă toate împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vânat
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Apă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Transferați acest amestec în vasul de fierbere.
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Amestecați totul bine și lăsați să fiarbă încă aproximativ 20 de minute.