Carne de vânat aburită și budincă de Port

Carne de vânat aburită și budincă de Port
Dacă doriți să adăugați mai multe fără lactate rețete pentru cutia de rețete, carne de vânat aburită și budincă de Port ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 1218 calorii, 71G de proteine, și 63G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 4,33 USD pe porție. 167 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită vin, tocană de vânat - am folosit umăr, puțin ulei și port. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 40 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 90%, ceea ce este excelent. Rețete similare sunt Friptură de vânat cu sos de Port, Budincă de orez cu Port și sos de prune uscate, și Budincă De Coadă De Vânat Și Ciuperci De Castan.

Instrucțiuni

1
Mai întâi, faceți patiseria.
2
Puneți făina auto-crescătoare și 1 linguriță de sare într-un castron mare și amestecați sueta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină în Creștere De SineFăină în Creștere De Sine
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
SeuSeu
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Adăugați 250 ml apă rece, puțin câte puțin, aducând treptat aluatul împreună. Este posibil să nu aveți nevoie de toată apa. Lăsați să se odihnească timp de aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
4
Pentru a face umplutura, topiți jumătate din picurare într-o tigaie mare la foc mare. Prăjiți carnea de vânat și carnea de porc în loturi până se rumenesc bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VânatVânat
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Scoateți carnea într-un castron mare, apoi adăugați restul de picurare în tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați ceapa și gătiți ușor timp de 5 minute până începe să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
7
Întoarceți carnea în tigaie și amestecați, apoi adăugați făina și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Adăugați cimbru, dafin, ketchup, port, vin și stoc, aduceți la foc mic și condimentați. Se amestecă amestecul într-un castron mare. Se lasă să se răcească, apoi se răcește. Se poate face cu 2 zile în avans.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
PortPort
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Când sunteți gata să faceți budinca, ungeți un lighean de budincă de 1 litru cu puțin ulei sau untură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UnturăUntură
Subţire-Subţire-
10
Întindeți două treimi din patiserie într-un cerc mare și folosiți-o pentru a alinia ligheanul. Lăsați patiseria să se suprapună peste margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
11
Adăugați umplutura, apăsând-o bine.
12
Întindeți patiseria rămasă într-un cerc pentru a face capacul. Folosind puțină apă rece, umeziți marginile patiseriei de căptușeală, puneți capacul deasupra și sertizați bine marginile, apăsând pentru a sigila. Tăiați excesul de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
13
Pentru a acoperi budinca, așezați o foaie de folie deasupra unei foi de pergament antiaderent. Îndoiți o încrețire în foi (acest lucru va permite extinderea camerei de budincă) și puneți-le peste lighean. Legați foile cu sfoară, fixându-le bine și tăiați orice exces de hârtie și folie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
14
Pentru a găti budinca, așezați un tăietor de patiserie sau un inel metalic în baza unei tigaie mari (sau folosiți o farfurie sau farfurie răsturnată).
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Făină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este NecesarFăină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este Necesar
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
15
Puneți bazinul de budincă pe el și adăugați apă în tigaie, astfel încât să ajungă aproximativ la jumătatea bazinului. Aduceți tigaia la foc mic, apoi reduceți focul și adăugați capacul. Verificați după 10 minute că tigaia încă fierbe ușor, nu lăsați-o să fiarbă prea energic. Când sunteți sigur că tigaia este setată la temperatura potrivită, gătiți budinca timp de 3-4 ore. Completați tigaia cu apă clocotită la intervale regulate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
16
Odată ce budinca este gătită, scoateți-o din tigaie și scoateți folia și hârtia. Inversați o farfurie pe budincă, apoi întoarceți farfuria și budinca. Scoateți ușor bazinul.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
17
Serviți budinca imediat cu legumele preferate de iarnă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru budincă. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Revista