Carne de vită și Verde Chile Enchiladas
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de vită și Chile verde Enchiladas. Această rețetă servește 6. O porție conține 540 calorii, 34G de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $2.73 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ceapă, porumb, tortilla de făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Enchiladas Verdes con Pavo (Chile Verde Turcia Enchiladas), Chile Verde Enchiladas, și Enchiladas De Pui Chile Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.în tigaie antiaderentă de 10 inci, gătiți carne de vită măcinată și ceapă la foc mediu-mare până când carnea de vită este gătită bine, amestecând frecvent.
Adăugați porumb; gătiți și amestecați aproximativ 3 minute sau până când porumbul este dezghețat. Se amestecă smântână, ardei iute verzi și 1 cană de brânză.
Întindeți aproximativ 1/4 cană din sosul enchilada în vas de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri).
Întindeți aproximativ 2 lingurițe de sos enchilada pe fiecare tortilla. Completați fiecare cu 2/3 cană amestec de carne de vită.
Rulați tortilla; așezați cusătura în jos peste sosul enchilada în vasul de copt.
Stropiți sosul enchilada rămas uniform peste tortilele umplute.
Se presară cu 1 cană de brânză rămasă. Pulverizați foaia de folie cu spray de gătit; așezați partea pulverizată în jos pe vasul de copt și sigilați bine.
Coaceți la 177°.timp de 45 până la 50 de minute sau până când se încălzește bine.
Se servește garnisit cu salată, roșii și smântână suplimentară.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin ai putea încerca este Summit-ul de Tir Cu Arcul Willamette Valley Pinot Noir. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
![Summit-Ul De Tir Cu Arcul Valea Willamette Pinot Noir]()
Summit-Ul De Tir Cu Arcul Valea Willamette Pinot Noir
Foarte aromat, acest vin îmbină cu îndrăzneală o pereche de subapelări unice Willamette Valley sub un singur dop. Prezența sa se simte imediat sub forma unei arome parfumate și pătrunzătoare de fenicul, dud și anason uscat. Pe gust, Pinot Noir este ferm și viu, cu o abundență de note de mărăcini și sălbatice.Îmbinând eleganța dealurilor Dundee, mușchiul brut al dealurilor Eola-Amity și natura cu fructe întunecate a podgoriei Shea, acest vin simbolizează spiritul văii. Cu taninuri ușor ferme și o strălucire subiacentă, este un Pinot Noir plin, echilibrat și meritat deschis. Remarcabilul vintage 2018 celebrează echilibrul, textura și culoarea intensă, iar acest vin exprimă cu grijă toate cele de mai sus.