Carne de vită și varză cu aragaz lent

Carne de vită și varză cu aragaz lent
Carnea de vită și varza cu aragaz lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 4,64 USD pe porție. O porție conține 806 calorii, 51G de proteine, și 48G de grăsime. Un amestec de condimente de murat, hrean, piept de vită conservat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza creme fraiche ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Piersici Și Creme Fraiche ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Sfântului patrick eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă este plăcută de 42 de mâncăruri și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este super. Încercați Aragaz lent Carne de vită și varză, Aragaz lent Carne de vită și varză, și Carne de vită și varză cu aragaz lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați carnea de vită cornată într-un aragaz lent mare și împrăștiați condimentele de decapare deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente De DecapareCondimente De Decapare
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Strat rutabaga, morcovi, cartofi și praz în aragaz (în această ordine pentru gătit chiar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 InchRutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
3
Adăugați suficientă apă fierbinte (4 până la 5 căni) pentru a acoperi carnea cu cel puțin 1 inch, puneți capacul pe aragazul lent și gătiți la înălțime, 7 până la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
4
Scoateți carnea și legumele din aragazul lent și păstrați-le la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
5
Puneți varza într-un vas sigur cu microunde, cu 2 căni de lichid de gătit din aragazul lent, acoperiți și cuptorul cu microunde până la licitație, 7 până la 10 minute. Între timp, fierbeți o altă cană de lichid de gătit într-o tigaie mică până se reduce la jumătate, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Se amestecă cu hreanul și creme fraeche într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Feliați carnea de vită cornată și serviți cu legumele fierte lent, varza și sosul; rezervați aproximativ un sfert din carne și legume și 1 1/2 căni lichid de gătit pentru Hash de vită Corned.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Fâșii De Somon Afumat Pre-taiatFâșii De Somon Afumat Pre-taiat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
8
Fotografie de Antonis Achilleos
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate66
Revista