Corned Beef and Cabbage II ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $3.42 pe portie. O porție conține 671 calorii, 44G de proteine, și 41G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Ziua Sf. patrick va fi și mai special cu această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare European. Dacă aveți la îndemână varză, piept de vită corned, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 20 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este destul de bun. Cea mai bună varză Corned Beef 'n', Carne de vită și varză, și Carne de vită și varză sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Într-un cuptor olandez de 6 litri,
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Așezați pieptul de vită, boabele de piper, praful de usturoi, ceapa, frunzele de dafin și sarea. Umpleți tigaia cu apă pentru a acoperi totul plus un inch. Aduceți la fierbere și gătiți timp de 20 de minute. Îndepărtați orice reziduu care plutește în vârf. Reduceți căldura la foc mic și gătiți timp de 2 până la 3 ore, până când carnea poate fi îndepărtată cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Usturoi
Piept De Vită
Boabe De Piper
Frunze De Dafin
Ceapă
Apă
Carne
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Odată ce carnea este gata, adăugați varza, cartofii și morcovii, presându-i în lichid. Se fierbe încă 15 minute sau până când cartofii sunt fragede. Îndepărtați orice ulei care iese la suprafață. Se amestecă untul și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Varză
Morcov
Pătrunjel
Unt
Carne
Ulei De Gătit
4
Scoateți oala de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Scoateți carnea din oală și puneți-o pe un vas de servit și lăsați să se odihnească timp de 15 minute. De asemenea, scoateți legumele într-un castron și păstrați-le la cald. Feliați carnea pe diagonală împotriva bobului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Boabe
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Serviți carnea pe un platou și lingurați sucuri peste carne și legume.