Carne de vită și Tortellini Marinara cu fasole verde
Carne de vită & Tortellini Marinara cu fasole verde ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 11 porții cu 222 calorii, 18g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați fasole, 2 plicuri groase și zesty spaghete sos se amestecă, pătrunjel, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Tortellini Marinara, Marinara Tortellini, și Tortellini prăjiți cu sos de cremă Marinara pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, carnea de vită maro în ulei până nu mai este roz.
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut mai mult.
Se transferă la un 5-sau 6-qt. aragaz lent.
Se amestecă sosul marinara, vinul, fasolea verde, roșiile, ciupercile, amestecul de sos, pătrunjelul, ceapa, rozmarinul, piperul și sarea. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6-8 ore sau până când carnea este fragedă.
Se amestecă în tortellini. Acoperiți și gătiți la foc mare timp de 30 de minute sau până când tortellini sunt încălzite.