Carne de vită și Spaghetti Pie
Carne de vită și spaghete plăcintă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 7. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 675 calorii. Pentru $ 2.41 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți cremă de brânză, smântână, spaghete și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până smantana ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 51%. Încercați Caserola De Vită Cu Spaghete, Carne de vită italiană cu spaghete, și Spanac-Carne De Vită Spaghetti Pie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați pastele și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până la dente; se scurge.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-o tigaie la foc mediu, rumenim carnea de vită măcinată.
Se scurge și se sfărâmă. Puneți carnea de vită mărunțită în tigaie. Se amestecă sare, piper, praf de usturoi, ardei gras și sos de paste. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți timp de 20 de minute.
Într-un castron mic combinați smântâna, ceapa verde și crema de brânză și dați deoparte. Înveliți un vas de copt de 9x13 inci cu spray de gătit și adăugați spaghetele gătite.
Întindeți amestecul de brânză cremă peste el, adăugați amestecul de carne și presărați brânză Cheddar.
Acoperiți și coaceți timp de 25 de minute. Descoperiți și coaceți încă 5 minute până când brânza este bulbucată.