Carne de vită și salsa Fajitas
Carne de vită și Salsa Fajitas este un lactate gratuit rețetă cu 8 porții. O porție conține 256 calorii, 18g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați ardei jalapeno, ardei gras, cilantro și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, ceea ce este destul de bun. Încercați Fajitas de vită cu salsa de Mango, Fajitas de friptură cu salsa de Mango, și Fajitas de somon cu salsa de Mango pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combina primele 6 ingrediente într-o pungă de plastic grele, zip-top; sigiliu sac, și se agită bine. Semințe de ardei verzi și dulci; tăiați fiecare în 8 pene.
Puneți pene de piper, friptură și ceapă în pungă; sigilați punga și agitați. Marinați la frigider 8 ore.
Combinați roșiile și următoarele 5 ingrediente. Acoperiți și răciți.
Scoateți friptura și legumele din marinată, rezervând marinada. Filetați legumele pe frigarui de metal de 4 (10 inci). Acoperiți grătarul cu spray de gătit; așezați pe grătar peste cărbuni fierbinți (350 până la 400).
Puneți friptura și frigarui pe raft. Grătați legumele, acoperite, 12 minute sau până când sunt fragede, întorcând și ungând ocazional. Grătar friptură 5-6 minute pe fiecare parte sau la doneness dorit, ungand ocazional. Înfășurați tortilele în folie de aluminiu. Grătar, acoperit, 2 minute.
Tăiați friptura în diagonală peste cereale în felii de 1/4 inci. Împărțiți friptura și legumele între tortilla. Topiți fiecare cu 3 linguri de amestec de salsa de roșii; rulați tortilla.