Carne de vită și salsa

Carne de vită și salsa Dip ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 334 calorii, 19g de proteine, și 26g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și דל פחמימות, dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați carne de vită măcinată, salată iceberg, brânză cheddar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Carne De Vită Salsa Fajita, Tigaie De Vită Salsa Cu O Oală, și Tigaie De Vită Salsa Cu O Oală pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți carnea de vită măcinată într-o tigaie mare. Gatiti si amestecati la foc mediu pana se rumeneste.
Scurgeți excesul de grăsime. Se amestecă salsa și se fierbe la foc mic timp de 10 minute.
Puneți carnea gătită în fundul unei farfurii de plăcintă, acoperiți și refrigerați.
Când carnea este complet răcită, întindeți smântână peste carne. Aranjați salata uniform peste smântână și acoperiți cu brânză Cheddar.