Carne de vită și porumb la grătar

Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Carnea de vită și porumb la grătar ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 2,83 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 421 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână oțet de vin, usturoi, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 40 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 67%. Rețete similare includ Carne de vită și porumb la grătar, Frigarui de pui Oriental la gratar cu porumb la gratar pe Stiulet, și Carne De Vită La Grătar.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu nemetalic sau într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor, amestecați ulei, oțet, cimbru, ardei roșu și usturoi.
Adăugați carne de vită; se amestecă pentru a acoperi cu marinată. Acoperiți vasul sau sigilați punga și refrigerați, amestecând ocazional carnea de vită, cel puțin 4 ore, dar nu mai mult de 24 de ore pentru a marina.
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Scoateți carnea de vită din marinată; rezervați marinada. Pe fiecare dintre cele șase frigarui metalice de 10 până la 12 inci, filetați alternativ carnea de vită, porumbul și ardeiul gras, lăsând spațiu între fiecare bucată.
Așezați kabobs pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gătiți 15 până la 20 de minute pentru o coacere medie a cărnii de vită, periați cu marinată și întoarceți frecvent. Aruncați orice marinată rămasă.