Carne de vită și mozzarella
Dacă aveți aproximativ 30 minute pentru a petrece în bucătărie, chiftelele de vită și mozzarella ar putea fi uimitoare fără gluten și primar rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 12. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 67 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. Un amestec de chiftele gata preparate, mozzarella, sos de roșii și busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Chiftele Umplute Cu Mozzarella, Chiftele Umplute Cu Mozzarella, și Chiftele Umplute Cu Mozzarella.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Udați-vă mâinile, împingeți o bucată de mozzarella în centrul fiecărei chiftele, apoi formați din nou carnea într-o bilă.
Așezați pe o tavă de copt și gătiți timp de 15-20 de minute până când sunt rumenite și fierte.
Între timp, răsturnați sosul într-o tigaie. Încălziți ușor, lăsându-l să buleze și reduceți puțin. Odată ce chiftelele sunt fierte, puneți o mini frigăruie în fiecare și serviți cu sosul pentru a se înmuia.