Carne de vită și legume în stil grecesc

Carne de vită și legume în stil grecesc
Carnea de vită și legumele în stil grecesc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 68G de proteine, 26g de grăsime, și un total de 790 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 6,43 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 34 minute. Un amestec de cuscus, piper, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este remarcabil. Încercați Cannellini și legume în stil grecesc, Carne de vită și paste în stil grecesc, și Salată de vită în stil grecesc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 (mediu-înalt). Frecați friptura cu 1 lingură. ulei, 1 1/2 linguriță. sare kosher și 3/4 linguriță. pepper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare KosherSare Kosher
PiperPiper
FripturăFriptură
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Periați dovleceii și ceapa cu restul de 2 linguri. ulei; se presară cu 1/2 linguriță rămasă. sare kosher și 1/4 linguriță. pepper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare KosherSare Kosher
PiperPiper
Suc De FructeSuc De Fructe
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Friptura la grătar și legumele, acoperite cu capac la grătar, peste 350 până la 400 (Mediu-Înalt) se încălzesc 5 până la 7 minute pe fiecare parte sau până când friptura atinge gradul dorit de coacere și legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Scoateți friptura și legumele de pe grătar; stoarceți sucul din lămâie peste friptură și legume. Acoperiți friptura și legumele cu folie de aluminiu și lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
SucSuc
LămâieLămâie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Între timp, pregătiți cuscusul conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CuscusCuscus
6
Tăiați friptura peste Bob în felii subțiri. Acoperiți și răciți jumătate de friptură feliată (aproximativ 1 lb.) până la 2 zile. Top cuscus cu legume; se presară cu brânză feta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Brânză FetaBrânză Feta
LegumeLegume
CuscusCuscus
BoabeBoabe
7
Se servește cu jumătatea rămasă de friptură și sosul gros de castraveți-mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastraveteCastravete
SosSos
FripturăFriptură
MentăMentă
8
Sos gros de castraveți-mentă: amestecați împreună 1 cană de iaurt simplu; 3 linguri. smântână; 1 castravete mic decojit, însămânțat și tocat; 4 lingurițe. menta proaspata tocata; și sare și piper după gust. Face aproximativ 1 3/4 cani; Prep: 10 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Iaurt SimpluIaurt Simplu
MentăMentă
SmântânăSmântână
CastraveteCastravete
SosSos
DificultateMediu
Gata În34 m.
Porții4
Scor De Sănătate80
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista