Carne de vită și legume în stil grecesc

Carnea de vită și legumele în stil grecesc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 68G de proteine, 26g de grăsime, și un total de 790 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 6,43 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 34 minute. Un amestec de cuscus, piper, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este remarcabil. Încercați Cannellini și legume în stil grecesc, Carne de vită și paste în stil grecesc, și Salată de vită în stil grecesc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 (mediu-înalt). Frecați friptura cu 1 lingură. ulei, 1 1/2 linguriță. sare kosher și 3/4 linguriță. pepper.
Periați dovleceii și ceapa cu restul de 2 linguri. ulei; se presară cu 1/2 linguriță rămasă. sare kosher și 1/4 linguriță. pepper.
Friptura la grătar și legumele, acoperite cu capac la grătar, peste 350 până la 400 (Mediu-Înalt) se încălzesc 5 până la 7 minute pe fiecare parte sau până când friptura atinge gradul dorit de coacere și legumele sunt fragede.
Scoateți friptura și legumele de pe grătar; stoarceți sucul din lămâie peste friptură și legume. Acoperiți friptura și legumele cu folie de aluminiu și lăsați să stea 10 minute.
Între timp, pregătiți cuscusul conform instrucțiunilor pachetului.
Tăiați friptura peste Bob în felii subțiri. Acoperiți și răciți jumătate de friptură feliată (aproximativ 1 lb.) până la 2 zile. Top cuscus cu legume; se presară cu brânză feta.
Se servește cu jumătatea rămasă de friptură și sosul gros de castraveți-mentă.
Sos gros de castraveți-mentă: amestecați împreună 1 cană de iaurt simplu; 3 linguri. smântână; 1 castravete mic decojit, însămânțat și tocat; 4 lingurițe. menta proaspata tocata; și sare și piper după gust. Face aproximativ 1 3/4 cani; Prep: 10 min.