Carne de vită și kimchi

Carne de vită și kimchi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați carnea de vită și kimchi. Această rețetă servește 2 și costă 1,83 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 22g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 356 calorii. Această rețetă este plăcută de 31 de gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei coreene. Un amestec de carne de vită, ghimbir, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Încercați Carne de vită și varză se amestecă, Carne de vită și Broccoli, și Carne de vită ușoară și Broccoli cu carne de vânat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună carnea de vită și toate ingredientele pentru marinată și se marinează cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiatic în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Gabrielskloof Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Gabrielskloof Chenin Blanc
Gabrielskloof Chenin Blanc
Chenin Blanc 2019 a fost fermentat în mod natural în butoaie vechi de 85% cu intervenție minimă, restul fiind supus fermentării în rezervoare de oțel. Pe nas, mere verzi, coaja de var, miere și piatră umedă. Un gust elegant, cu echilibru, prospețime și o textură încântătoare.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate6
Bucătăriicoreeanăasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista