Carne de vită și fasole în stil Cajun
Carnea de vită și fasolea în stil Cajun ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 5 și costă 1,41 USD pe porție. O porție conține 477 calorii, 25g de proteine, și 19g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână condimente cajun, apă, conserve de roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Fasole Navy Stil Cajun, Carne de vită și fasole Cajun, și Carne de vită și fasole în stil occidental pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți orezul și apa la fiert într-o cratiță la foc mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când orezul este fraged și lichidul a fost absorbit, 20 până la 25 de minute.
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare și amestecați carnea de vită măcinată. Gatiti si amestecati pana cand carnea de vita se rumeneste uniform si nu mai este roz.
Scurgeți și aruncați orice exces de grăsime.
Adăugați ceapa tocată în carnea de vită și gătiți și amestecați timp de 3 până la 5 minute. Se amestecă orezul fiert, fasolea, roșiile și condimentul Cajun.
Se toarnă într-o farfurie.
Acoperiți și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 25 de minute până când este fierbinte, amestecând o dată.