Carne de vită și ciuperci

Carne de vită și ciuperci
Carnea de vită și ciupercile în ghiveci este o fără gluten și דל פחמימות, felul principal. O porție conține 688 calorii, 45g de proteine, și 51G de grăsime. Pentru $ 4.59 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți suc de lămâie, ulei de măsline, evoo și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher grosieră, puteți urma acest fel principal cu Sare dulce Granolan și iaurt de nucă de cocos {Sugar Rush Gift Edition # 4} ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carne de vită în ghiveci și rădăcină de țelină cu gremolata de țelină, Porc În Ghiveci, și Șuncă în ghiveci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Așezați ciupercile uscate într-un vas mic și acoperiți cu jumătate din bulionul de vită. Se aduce la fierbere și se fierbe până se înmoaie foarte mult și lichidele se reduc cu o treime, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci UscateCiuperci Uscate
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se PoateBoia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Între timp, încălziți uleiul de măsline, câteva rotații ale tigaiei, la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Presărați carnea cu sare și piper și rumeniți jumătate din carne până se rumenesc uniform peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
6
Scoateți carnea rumenită pe o farfurie. Repetați pentru carnea rămasă, folosind mai mult ulei după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Subţire-Subţire-
7
Adăugați untul în picăturile de carne și topiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
8
Adăugați cimbru și portabellas, gătiți până se rumenesc bine, 10 până la 12 minute. Condimentează cu sare și piper, adaugă usturoiul și ceapa și gătește încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De Făină Universală Pentru Dresaj1 Cană De Făină Universală Pentru Dresaj
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
9
Adăugați vinul și deglazați tigaia. Se toacă și se adaugă porcinii și lichidele lor, restul de 2 căni de stoc și Worcestershire. Acoperiți și prăjiți până se înmoaie, 2 ore. Se răcește și se păstrează pentru o masă înainte. Reîncălziți în cuptorul de 325 grade F până când este încălzit sau pe plită, parțial acoperit, pe o flacără medie. Aruncați pătrunjelul și țelina cu zeama de lămâie, EVOO și puțină sare și piper, apoi amestecați în brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
YukonYukon
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Încingeți tocană cu salata de țelină deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista