Carne de vită și ciuperci

Carne de vită și ciuperci
Carnea de vită și ciupercile în ghiveci este o fără gluten și דל פחמימות, felul principal. O porție conține 688 calorii, 45g de proteine, și 51G de grăsime. Pentru $ 4.59 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți suc de lămâie, ulei de măsline, evoo și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher grosieră, puteți urma acest fel principal cu Sare dulce Granolan și iaurt de nucă de cocos {Sugar Rush Gift Edition # 4} ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carne de vită în ghiveci și rădăcină de țelină cu gremolata de țelină, Porc În Ghiveci, și Șuncă în ghiveci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Așezați ciupercile uscate într-un vas mic și acoperiți cu jumătate din bulionul de vită. Se aduce la fierbere și se fierbe până se înmoaie foarte mult și lichidele se reduc cu o treime, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci UscateCiuperci Uscate
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se PoateBoia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Între timp, încălziți uleiul de măsline, câteva rotații ale tigaiei, la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Presărați carnea cu sare și piper și rumeniți jumătate din carne până se rumenesc uniform peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Scoateți carnea rumenită pe o farfurie. Repetați pentru carnea rămasă, folosind mai mult ulei după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Adăugați untul în picăturile de carne și topiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
8
Adăugați cimbru și portabellas, gătiți până se rumenesc bine, 10 până la 12 minute. Condimentează cu sare și piper, adaugă usturoiul și ceapa și gătește încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
8 Linguri Ulei De Măsline Virgin8 Linguri Ulei De Măsline Virgin
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
9
Adăugați vinul și deglazați tigaia. Se toacă și se adaugă porcinii și lichidele lor, restul de 2 căni de stoc și Worcestershire. Acoperiți și prăjiți până se înmoaie, 2 ore. Se răcește și se păstrează pentru o masă înainte. Reîncălziți în cuptorul de 325 grade F până când este încălzit sau pe plită, parțial acoperit, pe o flacără medie. Aruncați pătrunjelul și țelina cu zeama de lămâie, EVOO și puțină sare și piper, apoi amestecați în brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Încingeți tocană cu salata de țelină deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista