Carne de vită și cartofi cu aromă de portocale
Carnea de vită și cartofii cu aromă de portocale ar putea fi doar fără gluten și fără lactate rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,22 USD pe porție. O porție conține 262 calorii, 28G de proteine, și 9g de grăsime. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în jur 2 ore și 15 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ulei vegetal, cartofi, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este solid. Mousse Cu Aromă De Portocale De Ciocolată, Unt Cu Aromă De Portocale-Caise, și Cartofi Cu Aromă De Arahide sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați ceapa verde, sosul de soia, apa, vinul sau apa suplimentară, zahărul, 3 lingurițe de ulei, sucul de portocale, coaja, oțetul și ghimbirul. Se amestecă tapioca și se lasă să stea 15 minute.
Așezați carnea de vită și cartofii într-un 11-in uns. x 7 inch. vas de copt.
Se toarnă amestecul de tapioca deasupra. Se acoperă și se coace la 350 de calorii timp de 2 ore sau până când carnea este fragedă.