Carnea de vită și cartofii cu aromă de portocale ar putea fi doar fără gluten și fără lactate rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,22 USD pe porție. O porție conține 262 calorii, 28G de proteine, și 9g de grăsime. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în jur 2 ore și 15 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ulei vegetal, cartofi, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este solid. Mousse Cu Aromă De Portocale De Ciocolată, Unt Cu Aromă De Portocale-Caise, și Cartofi Cu Aromă De Arahide sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați ceapa verde, sosul de soia, apa, vinul sau apa suplimentară, zahărul, 3 lingurițe de ulei, sucul de portocale, coaja, oțetul și ghimbirul. Se amestecă tapioca și se lasă să stea 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Suc De Portocale
Sos De Soia
Tapioca
Oțet
Ghimbir
Zahăr
Apă
Vin
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Așezați carnea de vită și cartofii într-un 11-in uns. x 7 inch. vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Se toarnă amestecul de tapioca deasupra. Se acoperă și se coace la 350 de calorii timp de 2 ore sau până când carnea este fragedă.