Carne de vită și Broccoli ușor de gătit lent

Carne de vită și Broccoli ușor de gătit lent
Slow-Cooker Easy Beef și Broccoli ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.09 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 332 calorii, 35g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 40 de minute. 177 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați orez obișnuit, flori gigantice de broccoli selectate, ciuperci gigantice de la calibru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este extraordinar. Încercați 365 de zile de gătit lent: pentru carne de vită coreeană ușor de gătit lent, Carne de vită și Broccoli cu aragaz lent, și Carne de vită și Broccoli cu aragaz lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă carnea de vită, ciupercile, ceapa, bulionul, teriyaki baste și glazura, semințele de susan și uleiul de susan în aragazul lent de 3 1/2 până la 4 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Acoperiți și gătiți la foc mic, setând 8 până la 10 ore.
3
Cu aproximativ 35 de minute înainte de servire, gătiți orezul în 1 1/3 căni de apă conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Între timp, amestecați 2 linguri de apă și amidonul de porumb într-un castron mic. Se amestecă amestecul de amidon de porumb și broccoli în amestecul de carne de vită. Acoperiți și gătiți la foc mic 30 de minute sau până când broccoli este crocant-fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Se servește peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateExpert
Gata În10 hrs, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate92
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista