Carne de vită și bok Choy oală fierbinte

Carne de vită și bok Choy oală fierbinte
Carnea de vită și bok choy Hot Pot ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 728 calorii, 38g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $2.91 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți ghimbir, oțet de orez, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Bok Choy, shiitake și tăiței de usturoi, Bol cu tăiței de dovlecei cu ghimbir cu usturoi cu somon și Bok Choy, și O Oală De Vită Enchilada Caserola.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 6 ingrediente, amestecând cu un tel; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
2
Încălziți uleiul vegetal într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare; adăugați carne de vită, rumenind pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
3
Adăugați amestecul de bulion, ceapa verde, usturoiul și ghimbirul; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
BulionBulion
4
Acoperiți, reduceți focul și fierbeți timp de 1 oră și 30 de minute sau până când carnea de vită este fragedă. Se amestecă bok choy și morcov și se gătește 5 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bok ChoyBok Choy
MorcovMorcov
Carne De VităCarne De Vită
5
Serviți amestecul de vită peste tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Carne De VităCarne De Vită
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate53
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista