Carne de vită și bere cu cartofi galbeni

Carne de vită și bere cu cartofi galbeni
Carnea de vită și berea cu cartofi galbeni este o fără gluten și fără lactate băutură. Pentru $12.65 pe portie, această rețetă acoperă 59% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 2041 calorii, 265G de proteine, și 83g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de slănină, piper, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Curry galben Thailandez cu carne de vită și cartofi, Beer fiert carne de vită cu cartofi roșii și morcovi, și Friptură de vită cu aragaz lent cu cartofi copți și sos de bere fără Gluten.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Puneți uleiul și slănina într-o caserolă mare și gătiți până când slănina este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
3
Scoateți slănina și puneți-o deoparte. Condimentați carnea de vită cu sare, piper și ienibahar și căutați în picăturile de slănină și ulei până se rumenesc frumos, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
4
Se scoate din caserolă și se lasă deoparte. Rumeniti ceapa si usturoiul in caserola. Întoarceți carnea de vită și slănina în caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5
Adăugați roșiile, berea, zahărul, cimbru și rozmarin și aduceți la foc mic. Acoperiți caserola și puneți-o pe raftul inferior al cuptorului. După 10 minute, verificați pentru a vă asigura că fierbe; întoarceți încălzirea cu 25 F dacă nu. Gatiti pana cand carnea se destrama, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
6
Adăugați cartofii și gătiți până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
7
Se servește fierbinte.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate70
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista