Carne de vită în stil chinezesc, cartof dulce și tocană Bok Choy
Carne de vită în stil chinezesc, cartofi dulci și tocană Bok Choy este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 4,87 USD pe porție. O porție conține 395 calorii, 35g de proteine, și 24g de grăsime. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați pudră de cinci condimente, baby bok choy, cartof dulce portocaliu adânc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma cartoful dulce, puteți urma acest fel principal cu Pătrate De Desert Cu Cartofi Dulci ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Bok Choy, shiitake și tăiței de usturoi, Bol cu tăiței de dovlecei cu ghimbir cu usturoi cu somon și Bok Choy, și Tocană de cartofi dulci în stil caraibian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Rotiți usturoiul și ghimbirul într-un robot de bucătărie până se toacă. Tăiați grăsimea din fripturi și tăiați bobul în 1/4-in. felii, aruncând buzunarele de grăsime.
Presărați carnea cu jumătate de amestec de usturoi și toată sarea.
Încălziți uleiul într-un 5-6-qt. tigaie la foc mare. Rumeniti usor jumatate de vita, amestecand ocazional, 3 pana la 6 minute. Cu o lingură pliată, transferați carnea pe o farfurie. Repetați cu carnea de vită rămasă.
Reduceți căldura la mediu.
Adăugați amestecul de usturoi rămas în tigaie și gătiți până se înmoaie, aproximativ 30 de secunde. Se amestecă pudra cu cinci condimente, apoi bulionul și sosul de soia. Curățați cartoful dulce, înjumătățiți pe lungime și tăiați în 1/3-in.- felii groase.
Se adaugă în bulion. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare, apoi reduceți focul și fierbeți 2 minute.
Între timp, tăiați capetele de la bok choy, clătiți, separați frunzele și tăiați în felii diagonale largi. Se amestecă bok choy în tocană și se fierbe doar până se ofilesc, aproximativ 2 minute. Se amestecă carnea de vită și se gătește până la fierbinte, 1 până la 2 minute.
Tăiați ceapa în 3-in. slivers.
Se toarnă tocană în boluri și se ornează cu ceapă.