Carne de vită în crustă de sare

Carne de vită în crustă de sare
Carnea de vită în crusta de sare este o lactate gratuit crustă. Această rețetă servește 12 și costă 7,24 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 51G de proteine, 55g de grăsime, și un total de 882 calorii. Un amestec de filet de vită, apă, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 7 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este remarcabil. Încercați Bun mănâncă mușchi de vită în crustă de sare (Alton Brown 2004), Slidere De Carne De Vită Prăjită Cu Sare, și Carne de vită măcinată nu-potpies cu crustă de chimen-sare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați făina, sarea și piperul într-un bol mare de amestecare. Într-un alt bol, bateți albușurile și apa și adăugați la ingredientele uscate împreună cu 2 linguri de ierburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
2
Combinați cu un masher de cartofi până când amestecul începe să se reunească. Apoi frământați cu mâinile timp de 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
3
Transferați amestecul într-o pungă mare cu fermoar, sigilați și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 4 ore sau până la 24 de ore.
4
Transferați aluatul pe o suprafață înmuiată și rulați la o grosime de 3/16 inci, aproximativ un dreptunghi de 24 pe 18 inci. Îndepărtați aluatul suplimentar, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Presărați ierburile rămase pe secțiunea centrală a aluatului și apăsați ușor în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
6
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Pentru a obține o gătire uniformă, pliați capătul subțire al cozii și legați-l cu sfoară de bucătărie. Setați o tavă electrică mare la cea mai înaltă setare; periați filetul cu uleiul de măsline și căutați pe toate părțile până se rumenesc bine, aproximativ 10 minute. Se odihnește carnea cel puțin 5 minute sau până se răcește la atingere, pentru a nu topi aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Așezați filetul în centrul aluatului. Îndoiți partea superioară a aluatului, răsturnând înapoi aproximativ 1 inch de aluat pe sine. Repetați cu jumătatea inferioară a aluatului. Apăsați împreună cele 2 clapete de aluat și sigilați. Asigurați-vă că aluatul nu este prea strâns în jurul filetului. La capetele filetului, apăsați împreună aluatul pentru a forma un sigiliu și tăiați orice exces.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
9
Se transferă într-o tigaie, se introduce în cuptor și se prăjește la o temperatură internă de 125 grade F, aproximativ 25 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească timp de 30 de minute sau până la 1 oră. Filetul va continua să gătească cu 10 până la 15 grade mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Tăiați crusta de sare la 1 capăt și extrageți carnea trăgând din tubul de aluat. Feliați și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 40 m.
Porții12
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareCrustă
Revista