Carne de vită în bulion: Boccete în Brodo

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați chiftele de vițel în bulion: Boccete în Brodo. Această rețetă servește 6. O porție conține 199 calorii, 16g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de până la 3 oase de vită, vițel măcinat, pecorino și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până pesmet ai putea urma acest curs principal cu Pâine Cu Banane De Ciocolată ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 65%. Încercați Bulion cu Crepes (Crespelle en Brodo), Cuscus Sicilian cu bulion de pește (cuscus con brodo di pesce), și Găluște de vițel cu Escarole în bulion pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face stocul de vită: într-un cuptor de stocare de dimensiuni medii, așezați oasele de vită, morcovul, ceapa și țelina.
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi, sare generos și aduceți la fierbere. Coborâți focul și lăsați bulionul să fiarbă timp de o oră. În schimb, folosiți 8 căni de carne de vită de bună calitate.
După ce stocul a fiert la foc mic timp de 1 oră, scurgeți printr-o sită fină, rezervând oasele și legumele. Puneți ingredientele rezervate deoparte și readuceți stocul încordat la plită. Folosind o lingură cu fante, degresați orice grăsime suplimentară din partea superioară a bulionului. Aduceți bulionul înapoi la fierbere la foc mediu și coborâți la foc mic pentru a reduce.
Între timp, așezați firimiturile de pâine, pecorino ras, pătrunjelul și carnea într-un bol de amestecare. Sare și piperează carnea, folosind mâinile pentru a amesteca în timp ce condimentezi, astfel încât carnea să fie condimentată pe tot parcursul. Odată ce carnea este bine amestecată, folosiți-vă mâinile pentru a forma chifteluțe mici, cam de mărimea nucilor.
Folosind o lingură cu fante, aruncați ușor chiftelele în bulionul care fierbe ușor.
Lăsați bulionul și chiftelele să se gătească până când bulionul este redus cu 1/3 și chiftelele sunt gătite, aproximativ 1 oră.