Carne de vită în bulion: Boccete în Brodo

Carne de vită în bulion: Boccete în Brodo
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați chiftele de vițel în bulion: Boccete în Brodo. Această rețetă servește 6. O porție conține 199 calorii, 16g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de până la 3 oase de vită, vițel măcinat, pecorino și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până pesmet ai putea urma acest curs principal cu Pâine Cu Banane De Ciocolată ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 65%. Încercați Bulion cu Crepes (Crespelle en Brodo), Cuscus Sicilian cu bulion de pește (cuscus con brodo di pesce), și Găluște de vițel cu Escarole în bulion pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face stocul de vită: într-un cuptor de stocare de dimensiuni medii, așezați oasele de vită, morcovul, ceapa și țelina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OS De VităOS De Vită
Carne De VităCarne De Vită
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi, sare generos și aduceți la fierbere. Coborâți focul și lăsați bulionul să fiarbă timp de o oră. În schimb, folosiți 8 căni de carne de vită de bună calitate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
După ce stocul a fiert la foc mic timp de 1 oră, scurgeți printr-o sită fină, rezervând oasele și legumele. Puneți ingredientele rezervate deoparte și readuceți stocul încordat la plită. Folosind o lingură cu fante, degresați orice grăsime suplimentară din partea superioară a bulionului. Aduceți bulionul înapoi la fierbere la foc mediu și coborâți la foc mic pentru a reduce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4
Între timp, așezați firimiturile de pâine, pecorino ras, pătrunjelul și carnea într-un bol de amestecare. Sare și piperează carnea, folosind mâinile pentru a amesteca în timp ce condimentezi, astfel încât carnea să fie condimentată pe tot parcursul. Odată ce carnea este bine amestecată, folosiți-vă mâinile pentru a forma chifteluțe mici, cam de mărimea nucilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
PecorinoPecorino
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5
Folosind o lingură cu fante, aruncați ușor chiftelele în bulionul care fierbe ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
6
Lăsați bulionul și chiftelele să se gătească până când bulionul este redus cu 1/3 și chiftelele sunt gătite, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista