Carne de vită ușoară și macaroane
Carnea de vită și macaroanele ușoare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 36g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 439 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,48 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ceapă verde, smântână, bază de carne sărată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă De Macaroane De Vită, Skillet carne de vită și macaroane, și Macaroane de vită și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți baza de carne sărată, dezghețată, într-un cuptor olandez la foc mediu. Se amestecă următoarele 4 ingrediente. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute. Aruncați frunza de dafin. Se amestecă 4 căni de macaroane cu cot fierte la cald; gatiti inca 5 minute. Se acoperă cu smântână și ceapă verde feliată.